Skip to main content

Παράλληλες Εκδηλώσεις

DAIRY EXPO

7η Επιστημονική Ημερίδα Γαλακτοκομίας & Τυροκομίας - 2024.

HALL 1 - Σάββατο 11.00 - 15.00

Ελληνικό Γάλα: Η συζήτηση που οφείλουμε να κάνουμε.

HALL 1 - Σάββατο 16.00 - 18.00

5η Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών Τυριών & 1η Αξιολόγηση Ελληνικού Γιαουρτιού.

HALL 1 - Κυριακή 11.00 - 14.00

MEAT DAYS

Ημερίδα της ΠΕΤΕΤ: Ασφάλεια και καινοτομία οι σταθερές ανάπτυξης στην επεξεργασία και τυποποίηση προϊόντων κρέατος.

HALL 2 - Σάββατο 12.00 - 14.30

8η Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών Προϊόντων Κρέατος.

STAGE 3 / HALL 2 - Σάββατο 9 Νοεμβρίου | 11.00-14.00

Το Παραδοσιακό ψήσιμο από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

STAGE 3 / HALL 2 - Σάββατο 9 Νοεμβρίου | 14.00-16.00 &
Κυριακή 10 Νοεμβρίου | 16.30-18.00

Χριστουγεννιάτικες και Εορταστικές Βιτρίνες.

STAGE 3 / HALL 2 - Σάββατο 9 Νοεμβρίου | 16.00-18.30 &
Κυριακή 10 Νοεμβρίου | 12.30-13.30

Τεχνικό σεμινάριο γαλλικής κοπής και αξιοποίησης.

STAGE 3 / HALL 2 - Κυριακή 10 Νοεμβρίου | 11.30-12.30

Επίδειξη γαλλικών κοπών και τεχνοτροπιών.

STAGE 3 / HALL 2 - Κυριακή 10 Νοεμβρίου | 13.30-16.30

Ημερίδα του ΣΕΒΕΚ: Σύγχρονες τεχνολογίες και Έλεγχος Ποιότητας στην επεξεργασία Κρέατος.

HALL 2 - Σάββατο 15.00 - 17.00

Δημιουργώντας & Λειτουργώντας το Σύγχρονο Ψητοπωλείο.

HALL 2 - Κυριακή 14.00 - 16.00

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ SIKA: «Ανθεκτικά και βιώσιμα δάπεδα στη βιομηχανία τροφίμων: Κλειδί για υγιεινή & ασφάλεια σε χώρους υψηλών απαιτήσεων».

HALL 2 - STAGE 2 - Κυριακή 16.30 - 17.30

Διπλή Πανελλαδική Έρευνα: «Πανελλαδική έρευνα καταναλωτικών συνηθειών» &
«Παρόν και Μέλλον του κρεοπωλείου, θέματα κρεοπωλών»

HALL 2 - Κυριακή 11.00-13.00

Γευσιγνωσία προϊόντων από βουβάλι

STAGE 3 / HALL 2 - Δευτέρα 11 Νοεμβρίου | 13:00-15:00

LOGI.C – FOOD EDITION

Πόσο ανταγωνιστικές είναι οι εφοδιαστικές αλυσίδες Γαλακτοκομίας και Κρέατος και τι ευκαιρίες υπάρχουν;

HALL 1 - Κυριακή 11.00 - 14.00

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ SIKA: «Ανθεκτικά και βιώσιμα δάπεδα στη βιομηχανία τροφίμων: Κλειδί για υγιεινή & ασφάλεια σε χώρους υψηλών απαιτήσεων»

HALL 2 - STAGE 2 - Κυριακή 16.30 - 17.30

Η πιστοποίηση της εφοδιαστικής αλυσίδας στο Τρόφιμο. Σεμινάριο από τον ILME.

HALL 1 - Κυριακή 14.30 - 15.30

Πώς φτάνουν οι μικρές-μεσαίες βιομηχανίες στο ράφι; Ο ρόλος των Logistics.

HALL 1 - Κυριακή 16.00 - 18.00

Έξυπνη συσκευασία στα τρόφιμα & εφαρμογές ΑΙ στην εφοδιαστική αλυσίδα.

HALL 1 - Δευτέρα 11.00 - 13.00

Αλλαγές στο retail τροφίμων λόγω e-commerce.

HALL 1 - Δευτέρα 14.00 - 16.00

o.mind Creatives

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Λεωφ. Α. Συγγρού 187
17 121 Νέα Σμύρνη

Metropolitan Expo

 

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών
«Ελευθέριος Βενιζέλος», Σπάτα – Αττικής
Κτίριο 603Α, 19019, Τ.Θ. 800 72

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@omind.gr

+30 210 9010040