- Μηχανήματα κοπής και επεξεργασίας κρέατος
- Μηχανήματα και υλικά συσκευασίας
- Εξοπλισμοί σφαγείων, γραμμές διακίνησης κρεάτων και inox κατασκευές
- Βιομηχανική ζύγιση, ζυγαριές και ταμειακά συστήματα
- Εξοπλισμοί κρεοπωλείων, μαχαίρια και στολές
εργασίας - Εξοπλισμός επαγγελματικής κουζίνας & grill
- Τεχνολογίες, software, ιχνηλασιμότητα και σήμανση προϊόντων
- Ψυγεία βιτρίνες και θάλαμοι ψύξης
- Μηχανήματα καθαρισμού και απολύμανσης
- Υγειονομικός εξοπλισμός και αναλώσιμα για βιομηχανικούς χώρους και λιανικής
ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΤΑ
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ
09-11 Νοεμβρίου 2024
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ 2022
2500
1900
480
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ – FOOD SERVICE
ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ
8η ΕΚΘΕΣΗ MEAT DAYS 2024
Νέες Τεχνολογίες - Αυτοματισμοί - Έξυπνη Συσκευασία
Η MEAT DAYS, καθιερωμένη πλέον και ισχυρή έκθεση στον τομέα του κρέατος και των προϊόντων του, εμπλουτίζεται σημαντικά με νέες κατηγορίες προϊόντων και εκθεμάτων, ώστε να είναι πιο πλήρης για τον επαγγελματία του κρέατος και της μαζικής εστίασης. Το κρέας και τα προϊόντα του, από την παραγωγή και τη μεταποίηση μέχρι την παρουσίαση στον τελικό καταναλωτή και στον πελάτη της μαζικής εστίασης, παρουσιάζονται σε μία εξειδικευμένη έκθεση με χαρακτήρα, επαγγελματικό προφίλ και μεγάλη πληρότητα σε εκθέτες και εκθέματα. Το ραντεβού της αγοράς MEAT DAYS πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια και η 8η διοργάνωση θα είναι πιο ολοκληρωμένη από ποτέ.
Το σημαντικό αυτό ραντεβού των επαγγελματιών του κρέατος και της μαζικής εστίασης υποστηρίζεται από τα περιοδικά GRILL magazine και MEAT PLACE καθώς και τις ιστοσελίδες www.grillmagazine.gr και www.meatplace.gr. Ενώ το σύνολο των επαγγελματικών φορέων του κλάδου του κρέατος θα δώσουν το «παρών» και θα υποστηρίξουν την έκθεση.
Με γνώµονα τη δική σας επιτυχία και συµβολή στον δυναµικό κλάδο του κρέατος και της µαζικής εστίασης, προχωράµε στην 8η διοργάνωση της έκθεσης, η οποία στοχεύουµε να είναι η µεγαλύτερη και πληρέστερη των τελευταίων ετών, ικανοποιώντας κάθε επισκέπτη.
ΕΚΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΜΑΤΑ
Τα προϊόντα, οι εξοπλισμοί και οι υπηρεσίες που θα παρουσιαστούν στην έκθεση MEAT DAYS 2024 είναι:
Εξοπλισμός & Μηχανήματα
Προϊόντα & Πρώτες Ύλες
- Ελληνικές Κτηνοτροφικές και Πτηνοτροφικές μονάδες
- Πρώτες ύλες για την Βιομηχανία κρέατος και την αλλαντοποιία
- Μπαχαρικά, dressing και μαρινάτες
- Έμποροι και Βιομηχανίες προϊόντων κρέατος
- Αντιπρόσωποι κρέατος & πουλερικών
- Delicatessen & Gourmet Προϊόντα
- Προϊόντα συνοδευτικά του κρέατος (Πίτες, πατάτες, ψωμάκια, σαλάτες, ζυμαρικά, λάδια κ.ά.)
Υπηρεσίες
- Μελέτη, σχεδίαση και κατασκευή βιομηχανιών, κρεοπωλείων και χώρων εστίασης
- Υπηρεσίες συμβούλων και πιστοποίησης HACCP, ISO κ.λπ.
- Υπηρεσίες Υγιεινής και διασφάλισης ποιότητας
- Μελέτη και παραγωγή προϊόντων κρέατος, εργαστήρια αναλύσεων
- Μεταφορές, αποθηκεύσεις και διανομή τροφίμων (food logistics)
- Εκπαίδευση προσωπικού, σχολές κρέατος και μαγειρικής
Επισκέπτες της Έκθεσης MEAT DAYS
H MΕΑΤ 2024 προσελκύει το ενδιαφέρον των επαγγελματιών που ασχολούνται με το κρέας και αναζητούν να βρουν προϊόντα, μηχανήματα επεξεργασίας κρέατος, λύσεις συσκευασίας και εξοπλισμό μαζικής εστίασης. Συγκεκριµένα, οι εµπορικοί επισκέπτες προέρχονται από τις εξής βασικές κατηγορίες:
- Εμπόριο λιανικής: κρεοπωλεία, meat markets, αλυσίδες supermarket, παντοπωλεία, delicatessen, αγοραστές μεγάλων αλυσίδων, franchise
- Χονδρέμποροι: Food Service, εφοδιασμού και διανομής τροφίμων, έμποροι εξωτερικού
- Eπιχειρηματίες και επαγγελματίες της μαζικής εστίασης: Ιδιοκτήτες εστιατορίων, Chef, ψητοπωλεία, εταιρείες catering, ξενοδοχεία, τομέας fast food
- Εμπόριο κρέατος: Αντιπρόσωποι σφαγείων, εισαγωγείς, έμποροι κρέατος, πουλερικών και ζώντων ζώων
- Παραγωγοί: Ελληνικές κτηνοτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες, εργαστήρια κρέατος
- Βιομηχανία: Εταιρείες επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος, πουλερικών και παρασκευασμάτων κρέατος, αλλαντοβιομηχανίες, σφαγεία, εταιρείες τυποποίησης και συσκευασίας προϊόντων κρέατος
- Επιστήμονες: Κτηνίατροι, γεωπόνοι, τεχνολόγοι τροφίμων, χημικοί κ.ά.
09-11 Νοεμβρίου 2024 | Metropolitan Expo
Κατεβάστε το ενημερωτικό έντυπο της έκθεσης.
ΣΥΝΕΔΡΙΑ – ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ – ΚΟΠΕΣ – ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων
Στο πλαίσιο της έκθεσης, όπως σε κάθε διοργάνωση, θα διεξαχθούν πλήθος ημερίδων και σεμιναρίων για τα επίκαιρα θέματα που αφορούν τον τομέα του κρέατος, της μαζικής εστίασης και τις νέες εξελίξεις του κλάδου. Με σημαντικούς και καταξιωμένους εισηγητές, οι ημερίδες που πραγματοποιούνται στην MEAT DAYS σε συνεργασία με φορείς, προσδίδουν στο σύνολο της διοργάνωσης ουσία, γνώσεις και άρτια ενημέρωση. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σεμιναρίων, η πραγματοποίηση τέτοιου είδους διαλέξεων θα προσελκύσει 100δες επαγγελματίες και θα προσθέσει ουσία στο σύνολο της έκθεσης.
Επίσης, διαγωνισμοί και επιδείξεις κοπής και δημιουργίας κρεατοσκευασμάτων με επαγγελματίες και φορείς, όπως ο διαγωνισμός κρεοπωλών, οι κοπές και τεχνικές κρέατος, η παρασκευή κρεατοσκευασμάτων και η σωστή διαχείριση του κρέατος σε συνεργασία με εταιρείες και επαγγελματίες του κλάδου, είναι μερικές από τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν και θα εμπλουτιστούν στην επόμενη διοργάνωση, θα προσφέρουν θέαμα, γνώση και καινοτόμες ιδέες σε όσους τις παρακολουθήσουν.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί
Όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες παραγωγής προϊόντων κρέατος που θα αποκαλύψουν τα «μυστικά» τους, καταξιωμένους Έλληνες και ξένους chef, τεχνίτες κρέατος και επαγγελματικούς φορείς.
8η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ
Η πολυαναμενόμενη αξιολόγηση ελληνικών προϊόντων με βάση το κρέας θα διεξαχθεί στην 8η έκθεση MEAT 2024. Στόχος είναι η ανάδειξη του γευστικού πλούτου των εγχώριων αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων, η προβολή των Ελλήνων παραγωγών και η προώθηση των προϊόντων τους τόσο στην ελληνική, όσο και στην ξένη αγορά. Επαγγελματίες από την αγορά κρέατος που συνιστούν την κριτική επιτροπή, έπειτα από γευστική δοκιμή, θα αναδείξουν και θα επιβραβεύσουν τα ανωτέρας ποιότητας ελληνικά προϊόντα.
Η Αξιολόγηση Προϊόντων Κρέατος, η οποία αποτέλεσε μια πρωτοβουλία της διοργανώτριας εταιρείας της έκθεσης O.MIND CREATIVES, με τη συμβολή των επαγγελματικών φορέων του κλάδου, έχει προσφέρει πολλά και σημαντικά οφέλη στους Έλληνες παραγωγούς προϊόντων κρέατος τόσο με τις διακρίσεις που έχουν λάβει από τις προηγούμενες διοργανώσεις, όσο και από τις επισημάνσεις που τους έχουν κάνει οι εξεταστές στα προϊόντα τους, προκειμένου να τα βελτιώσουν ποιοτικά.